Eilen oltiin auringonlaskuristeilylla uhkaavasti humaltuvien japanilaisten kanssa. Seurueeseen mahtui yllattaen myos yksi (ulko)suomalainen, toinenkin haamatkapari seka lontoolainen homo(?). Naimme krokotiileja jee.

Aamulla olimme lahteneet kavelylle, mutta norsut saartoivat meidat. Poliisipartio pelasti. Liftasimme hollantilaisten turistibussiin ja paadyimme putouksille, taas. Sielta oli turvallisempaa kavella pois. Norsunpaskaa on kaikkialla. mutten arvannut niiden saalistavan paivasaikaan. Leijonia, krokotiileja ja virtahepojakin on. Tosi jannaa, kaupunkialueella! Paviaaneja on riesaksi asti. Askenkin pikkupoika juoksi karkuun henkensa edesta yhta urospaviaania. Villisioista varoiteltiin Tansaniassa, mutta taalla niita on kuin Suomessa puluja eika kukaan edes varo. Rumia ovat, tosin.

Huomenna menemme Livingstoneen, Sabian puolelle siis. Aloimme hienostella. Tanaankin ajoimme taksilla viiden tahden hotelliin katsomaan auringonlaskua savannin ylle. Emme enaa edes ajattele kavelevamme huomenna Sambiaan, vaan kruisailemme taksilla vain. Sambian puolella ei sitten hirveasti kavella muutenkaan. Ryostavat.

No niin, nettiaika loppuu. Ai niin, toissapaivana olimme Botswanassakin. Uusi passi alkaa tayttya:)